Boemi

Puna Verzija: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2
Ovan

ŽENA
Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na različite načine, ima potrebu za dominacijom.

MUŠKARAC
Vrlo izdržljiv i potentan - širokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da ljubavni vatromet može biti učestao, ali i munjevit- kratkotrajan.

Ljubavni stil
Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate šta želite i šta Vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tijela.

Položaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a Vi ste ga opkoračili i spustili se na koljena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativan ili erotski- slobodan izgled.
Bik

ŽENA
Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno- seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i vrelih emocija koje se izražavaju na direktan način.

MUŠKARAC
On je dobar i potentan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja- neumerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vešti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvek postavite na pravo mesto, tj. stil: stavi pravu stvar na pravo mesto. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas naročito uzbuđuju.

Položaj
Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner Vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pričinjavaju maksimalan užitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, zabranjeno voće.
Blizanci

ŽENA
Neumorno traga za svojim kosmičkim blizancem tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruži intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i nestašna.

MUŠKARAC
Vrlo lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled neuhvatljiv. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuće na svoju partnerku- ostvariće onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil
Obožava ljubavno- seksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom čina vođenja ljubavi. Uzbuđuju Vas glas, pojava, usne- svaki detalj koji u Vašoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: čujete, vidite, pomirišete, liznete, okusite, probate sve što spada u seksualna zadovoljstva.

Položaj
Neka od poza da ležite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne akrobatske poze.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito dio od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji.
Rak

ŽENA
To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno- seksualnom vihoru tek kada oseti da je maŽENA, paŽENA i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUŠKARAC Ume da Vas zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Ljubavni stil
Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno- seksualni vrhunac je za njih čin predaje, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove slabosti. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka ali samo pod udarom jakih emocija, jer samo osećanja vode ka strastima.

Položaj
Vas partner je u sedećem položaju, široko razmaknutih nogu, a Vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim položaj na leđima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.
Lav

ŽENA
Ona je romantična heroina, energična i vrlo temperamentna- po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u određenoj pozi ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

MUŠKARAC
On je uvek mačo tip ili Vitez Lavljeg srca- ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji- to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira, ali takođe dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil
Na direktan način i strastveno izražavaju svoja osjećanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. Seksualni apetit im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtjevni. U ljubavno- seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je zapaliti njihove strasti, pri čemu tačno razdvajaju emocije od seksualnih poriva.

Položaj
Onaj u kome sedite naspram svog partnera, što Vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Naročito Vas uzbuđuju različite poze u kojima možete da ostvarite seksualnu dominaciju nad partnerom.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: vatreni pogledi, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.
Devica

ŽENA
Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima ponašanja. Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih teških stega, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUŠKARAC
Deluje rezervisano i uglađeno, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te uštirkane poze, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma važna, ali ni on nije imun na napade vrelih strasti.

Ljubavni stil
Vrlo su zahtevni- svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu dužinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu umerenost u svemu- znači, bez preterivanja.

Položaj
Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto), dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito stomak i deo od pupka na niže.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.
Vaga

ŽENA
Ona je šarmantna i očaravajuća glumica, po potrebi neodoljiva i čedna. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite ljubavne čarolije za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje poseban tretman.

MUŠKARAC
On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji neznosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil
Preferira otmene stilove, a odnos sa partnerom vodi direktno ka ljubavnom vatrometu, pri čemu ume dobro da kanališe svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Položaj
Jedan od položaja u kome ste Vi na leđima, a Vaš partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je važna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito predeo duž kičme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečiji izgled- utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.
Škropija

ŽENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, što je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno- seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUŠKARAC
On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učiniće skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno sludi svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili čudljivost umije da deluje hipnotički, jer lukavo i vešto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je majstor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruža veliko zadovoljstvo tokom seksualnog čina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil
Obožava različite izazove koji podižu nivo strasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanališe do zajedničke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani.

Položaj
Pretežno položaj na leđima, a Vaš partner je u nekoj od poza iznad Vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: provokacija različitih vidova, nečiji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.
Strelac

ŽENA
Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način (često joj nedostaje osjećaj mjere) izražava svoja osjećanja.

MUŠKARAC
On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno- sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: ne ili ne mogu- on sve može ako je ponesen osjećanjima ili strastima.

Ljubavni stil
Obožavaju slobodu u svakom pogledu- nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno- seksualnom vihoru. Ponekad deluju neukrotivo ili divlje, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbuđenja. Uz napomenu, da ih klasičnost najmanje privlači.

Položaj
Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito prepone, unutrašnji dio butima, bokovi, donji deo leđa i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.
Jarac

ŽENA
Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijalno, odmereno i strogo- za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon što oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

MUŠKARAC
On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izražavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno- seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja stroge kriterijume.

Ljubavni stil
Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve što potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga što želi u ljubavno- seksualnom odnosu.

Položaj
Nalazite se u nekome od klečećih položaja, a Vas partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao što je položaj na leđima ili sa strane.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izlivi neznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponašanje.
Stranica: 1 2
Referentni URL